4 Ağustos 2010 Çarşamba

Justin Bieber'ın Hayatı Sinemada



Justin Bieber, Poeple dergisinin kapağında gülen yüzünü görünce Twitter’da şu mesajı yolladı:

“Sevgili People Dergisi, bir sonraki çekimlerde kahkaha atarken fotoğrafımı çekerseniz haberim olsun!”

Justin’in mutlu olması için geçen sene yaşadığı birden fazla olay var. Geçen sene iki albüm çıkardı. Tüm konserleri kapalı gişe gerçekleşti ve uluslararası büyük bir başarıyla milyonlarca hayran kazandı.

Justin bütün bu başarılarını bir filme aktarmayı planlıyor ve bu filmin Justin tarzı bir 8Mile olacağını belirtiyor.

Justin rolünü kim oynayacak? Justin Bieber bu soruya da esprili bir cervap veriyor

“Beni canlandıracak kişinin Chuck Norris olmasını isterim."

JB Kitap Anlaşması İmzaladı !



Genç yıldız Justin Bieber yeni bir kitap anlaşması imzaladı. Kitap Kasım ayı sonunda tüm dünyada dağıtılacak ve raflarda yerini alacak.

Yayın devi HarperCollins tarafından pazartesi günü yapılan duyuruda, 16 yaşındaki genç yıldızın 'Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story' adındaki resimli anı kitabının bu yılın sonunda çıkacağı belirtildi.

'My Story' Justin’in akılalmaz yükselişini ve zirveye ulaşmasını anlatacak. Aynı zamanda daha önce hiç bir yerde görülmemiş resimlerini de içerecek.

Kanadalı genç yıldız, annesi Pattie Lynn Mallette tarafından yollanan amatör videolarının Youtube'a konmasıyla dikkat çekmiş, kısa bir süre sonra 13 yaşında ilk plak anlaşmasını yapmıştı.

'Baby' adındaki büyük hitinin videosu Youtube'da 250 Milyon kere tıklanan sanatçı, şu an bu sitede en fazla tıklanan müzik videosuna sahip sanatçı olma rekorunu elinde tutuyor.

3 Ağustos 2010 Salı

The Hottest 100 !




Arkadaşlar Justin Bieber, The Hottest 100 ' de 1.oldu Türkiye hayran sayfası olarak kendisini kutluyoruz :)

2 Ağustos 2010 Pazartesi

JB Süpriz Yaptı !



Geçtiğimiz günlerde 3 yaşında bir kız ablasının kucağında JB'i sevdiği için ağlıyordu.Justin bu videoyu gördü ve Cody'e süpriz yapmaya karar verdi ve Jimmy Kimmel'in programında o kızla tanıştı.Kızın mutluluğu görülmeye değerdi :) .

JB,Konserleri İçin Oylama Başlattı !



Justin Bieber hangi ülkede daha fazla hayranı olduğunu göstermek için internet üzerinden bir oylama başlatmış.Oyları yüksek olan ülkelerin JB'in dünya turu listesine alınacağı açıklandı.

Şuanda oylamada Türkiye 1.sırada bulunuyor.Haydi oy kullanmaya :) TIKLA !

1 Ağustos 2010 Pazar

JB Playboy Söylentilerinden Rahatsız



Genç pop yıldızı Justin Bieber, Playboy dergisinin annesine soyunması için 33.000 £ (90.000 TRY) teklif ettiği iddiasını yalanladı. Biber bu iddiadan midesinin bulandığını belirtirken diğer yandan da küçük yıldızın annesi Pattie’nin teklifi değerlendirdiği konuşuluyor.

Twitter sayfasında iddiaları yalanlayan Baby yıldızı “Annem erdemli bir kadındır, böyle bir şey sözkonusu olamaz, bu asılsız iddiadan midem bulandı” açıklamasını yaptı.